Du er her: Hjem / / Spennende ny kunde for Norsirk
Spennende ny kunde for Norsirk

Spennende ny kunde for Norsirk

[av_textblock textblock_styling_align='' textblock_styling='' textblock_styling_gap='' textblock_styling_mobile='' size='' av-medium-font-size='' av-small-font-size='' av-mini-font-size='' font_color='' color='' id='' custom_class='' template_class='' av_uid='av-l4qwqq5d' sc_version='1.0' admin_preview_bg=''] Plantasjen har valgt å knytte seg til Norsirk for å ivareta produsentansvar på emballasje, batterier og elektriske og elektroniske produkter, og samarbeidet er i gang allerede før oppstartsdato den 1. juli 2022.

Oppstart umiddelbart

Denne uka var nemlig Norsirks egen bærekrafsansvarlige på hovedlageret til Plantasjen i Sverige for å bidra i arbeidet de er i gang med om emballasjeoptimering og avfallsreduksjon.

-Jeg synes det er kjekt med nye kunder som er så ivrige og ser at det er viktig å redusere emballasjemengdene sine – og benytte riktig emballasje – at de er i gang med dette arbeidet nesten før kontrakten er understreket, smiler Anastasiia Moldavska, som er prosjektleder for bærekraft og analysearbeid hos Norsirk.

Plantasjen vil bli bedre

Anette Forsberg i Plantasjen er opptatt av å kvalitetssikre dagens emballasjemengder, slik at grunnlagsdataene er på plass før videre optimeringsarbeide. -Vi er også med på å utbedre sjablongen Norsirk benytter på produktene vi har i vårt sortiment, og det gagner igjen hele bransjen, påpeker Forsberg, som er svært opptatt av at tallene i utgangspunktet skal være riktig slike at forbedringene virkelig er reelle.

Høy materialgjenvinning er viktig for kundene

Stig Ervik, administrerende direktør, er godt fornøyd med at Plantasjen velger å ivareta alt sitt produsentansvar gjennom Norsirk. -Særlig på emballasjesiden er vi jo fortsatt i en oppstartsfase, og derfor er det viktig å få med store aktører på laget, påpeker Ervik, og tilføyer at det faktum at Norsirk har svært gode resultater på materialgjenvinning siden oppstart også er viktig.   Les mer om materialgjenvinningen til Norsirk her.

Anette Forsberg, Abbas Bagherzadhe og Anastasiia Moldavska sammen på lageret til Plantasjen i Sverige.

[/av_textblock]

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby