Du er her: Hjem / / Save the date!
Save the date!

Save the date!

The Recyclable Advert

10. – 16. oktober 2022 kjøres en fellesnordisk informasjonskampanje hvor du kan være med! Sett derfor av tiden allerede nå. Annonsemateriaelet resikurkleres – og det er godt mulig du kjenner igjen noen av filmene som er med i år. Ny lyd og noe endrede budskaper – og vi kjører på!

Den internasjonale dagen for kassert elektronikk er den 14. oktober. Da ønsker alle returselskapene i Norden å samkjøre budskapet som du også er invitert til å bruke – slik at vi får samlet inn og gjenvunnet mer elektriske avfall. Vi kjører info om kampanjen allerede nå – slik at du og din bedrift rekker å sette av datoene og ta kampnjen inn i egne kommunikasjonsstrategier. Det er som vanlig kostnadsfritt å delta i kampanjen. Det handler om at vi sammen må øke bevisstheten om hvor viktig det er å gjenvinne.

Ekstra viktig i tiden vi lever i Som om det ikke var nok med Covid, har de nå pågående væpnede konfliktene drastisk minsket tilgangen på råmaterialer og elektroniske komponenter i verden. Den stadig lavere tilgangen har en direkte effekt på verdensmarkedets priser, f.eks. har aluminium nådd rekordpriser1, samtidig som kobber og andre metaller også øker i pris.

I år fokuserer kampanjen på sirkularitet, dvs. hvordan vi blir sirkulære ved å gjenbruke og gjenvinne. Selve The Recyclable Advert fortsetter også å være sirkulær, i form av at den gjenbruker filmet materiale, men med en ny fortellerstemme. Innsikten om at alle materialer, i alle elektroniske produkter, må gjenvinnes og gjenbrukes, kan ikke understrekes sterkt nok. Det er heller ikke sirkulært at mange elektroniske produkter havner i skuffer og skap i våre hjem.

Sett derfor av datoene 10. og 16. oktober 2022 – da søker vi å nå ut til flest mulig gorbrukere  med kampanjen. Al du trenger til å forberede deg – laste ned filmer etc – vil være tilgjengelig fra slutten av september på www.therecyclableadvert.com

The Recyclable Advert er gratis å bruke for organisasjoner, foreninger, kommuner, produsenter  og øvrige interessenter. Den passer perfekt for deling i alle sosiale medier. Bak kampanjen står returselskapene Elkretsen, ERP, Norsirk, Recipo, Renas og BIF.

Spørsmål? Ta kontkat med oss - så skal vi hjelpe deg i gang.

[1]https://www.reuters.com/markets/europe/lme-aluminium-holds-firm-russian-supply-risks-2022-03-01/

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby