Du er her: Hjem / / Rykende fersk rapport om emballasjeoptimering
Rykende fersk rapport om emballasjeoptimering

Rykende fersk rapport om emballasjeoptimering

Norsirks første rapport om emballasjeoptimering og avfallsreduksjon er klar! Takk til alle som besvarte undersøkelsen - og som har valgt Norsirk som sitt produsentansvarsselskap for emballasje.

LAST NED 2021-RAPPORTEN HER

LAST NED Norsirks 2022-rapport her

MELD DEG PÅ Innsiktskurset om emballasje i 24. mai 2023!

 

Resultatene etter første året med drift var langt over forventning - med 50% materialgjenvinningsgrad på emballasjeplast! Nå er også rapporten klar som beskriver hvordan kundene våre jobber med emballasjeoptimering og avfallsreduksjon. Det er første gang vi har skrevet en slik rapport til myndighetene på vegne av emballasjekundene våre.

36% av kundemassen har besvart

Norsirk har sammenstilt svarene i rapporten fra produsentansvarskundene som ivaretar innsamling og gjenvinning av emballasje gjennom vårt returselskap. Rapporten ble sendt inn til Miljødirektoratet i desember 2021. Hele 36% av kundene som får ivaretatt emballasje-produsentansvaret gjennom Norsirk besvarte undersøkelsen. Emballasjeteamet hos Norsirk er positivt overrasket over hvor mange som er er i gang med et arbeid om optimering og avfallsforebygging av emballasje. Hele rapporten kan lastes ned digitalt på denne siden - eller ved å sende en e-post til guro@norsirk.no for en papirkopi.

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby