Du er her: Hjem / / Norsirk oppsummerer første året med produsentansvar for emballasje
Norsirk oppsummerer første året med produsentansvar for emballasje

Norsirk oppsummerer første året med produsentansvar for emballasje

Vi inviterer til en gjennomgang av innsamlings- og gjenvinningstall for kommuner med avtale med Norsirk om behandling av emballasjeplast fra husholdning.

Sett derfor av tirsdag 27. april kl 13-15. Da inviterer vi til digital konferanse, hvor vi gjennomgår alle tall og statistikk som er rapportert til Miljødirektoratet for vårt første driftsår, 2020.

Vi anbefaler alle kommuner/IKS’er som har avtale med Norsirk om innsamling og gjenvinning av husholdningsplast å sette av tiden. Vi anbefaler både ledelse, driftsansvarlig og kommunikasjonsavdeling/ansvarlig til å delta på møtet. Det er sannsynlig at gjenvinning av emballasjeplast fra husholdning blir et tema for pressen også i år, og da er det fornuftig at alle som skal/kan mene noe om resultatene i egen kommune/IKS, er tilstede under gjennomgangen fra Norsirk.

Det blir gjort en gjennomgang av samlet resultat – så dersom det er spesifikke spørsmål knyttet til tallene i egen kommune/IKS, tas dette i egne møter.

Send gjerne allerede nå en e-post med påmelding til guro@norsirk.no, slik at vi har alle aktuelle e-postadresser tilgjengelig når vi sender ut selve lenka til møteinnkallelsen.

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby