Du er her: Hjem / / Norsirk forlenger avtaler med Stena Recycling og Revac
Norsirk forlenger avtaler med Stena Recycling og Revac

Norsirk forlenger avtaler med Stena Recycling og Revac

Etter 3 år med godt og tett samarbeid velger Norsirk å forlenge avtalene om innsamling og gjenvinning av kasserte elektriske og elektroniske produkter med selskapene Stena Recycling og Revac.

 

Valgte å ta ut opsjon

Zlatko Kazaz, driftsdirektør i Norsirk og ansvarlig for kontraktene, er godt fornøyd med avtalene som ble skrevet for 3 år siden, og utførelsen av arbeidet som gjøres av begge de to samarbeidspartnerne. Dette har resultert i at Norsirk har valgt å løse ut muligheten til å ta ut opsjonen på nok et år.

Store endringer fremover

Både Stena Recycling og Revac har spesialisert seg på gjenvinning av elektronikk, og leverer meget gode gjenvinningsresultater. De er også begge fremoverlente når det gjelder deltakelse i FoU-prosjekter, enten de er initierte av oss i Norsirk, eller de jobber med FOU på egen kjøl, påpeker Kazaz.

Kravene som stilles til behandling av EE-avfall øker for hvert år og Norsirk har sett viktigheten av å samarbeide tettere med utvalgte leverandører for å sikre at vi, som tidligere, leverer på alle disse aspektene.

 

Stort fokus på ombruk og mer skal det bli

Ombrukssatningen de siste årene fremheves spesielt som meget vellykket som en del av det grønne skiftet som Norsirk allerede er en del av og som vi har stor tro på fremover. Vi oppfordrer samtidig alle interesserte parter til å ta kontakt med oss for å høre mer om Norsirk sin satsning på dette og alt vi i felleskap kan få til, avslutter Kazaz med.

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby