Du er her: Hjem / / Greentech tar over datterselskap i NORSIRK
Greentech tar over datterselskap i NORSIRK

Greentech tar over datterselskap i NORSIRK

Alternativ Data, som har sørget for sikker retur, sletting og gjenbruk av IT utstyr, er solgt til Greentech. Sandefjordselskapet Greentech, med eier Steinar Aune, ser for seg spennende synergier i fremtiden med Greentech og AD.

Stig Ervik, administrerende direktør i Norsirk, påpeker at salget av AD ikke er en stopper for gjenbrukssatsingen til produsentansvarsselskapet, heller tvert om.

-Vi har en femårig avtale på plass med Greentech om fortsatt samarbeid om gjenbruk, forteller Ervik. Han er godt fornøyd med å få den avtalen på plass, og er sikker på at den nye konstellasjonen AD og Greentech vil føre til mer gjenbruk av både hele produkter og komponenter.

Til Finansavisen sier den nye eieren, Steinar Aune, den 10.02.2020; Miljøaspektet ved denne delen av IT-bransjen gjør det vi holder på med ekstra spennende, og jeg tror produktene vi nå setter sammen vil føre til betydelig eendringer i bransjen.

 

Hvis du skal gjenvinne mobil, nettbrett eller datamaskin, anbefaler vi at du bruker en Sikker boks for å unngå at data kommer på avveie

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby