Du er her: Hjem / / Spennende løsning for gjenvinning av EPS på plass
Spennende løsning for gjenvinning av EPS på plass

Spennende løsning for gjenvinning av EPS på plass

Eva T. Maritdatter, fagsjef for emballasje hos Norsirk, ser nå for seg en ny fremtid for alle som har vært frustrerte over manglende og gode løsninger for gjenvinning av EPS. Norsirk har signert avtale med EPS Recycling i Danmark, og har allerede to maskiner bestilt fra det danske selskapet på vestkysten av Danmark.

-Vi skal tilby disse pressene til både kommuner og andre som har behov for løsninger for gjenvinning av EPS, og vi er sikre på at dette vil revolusjonere dagens marked for gjenvinning, forteller fagsjefen i Norsirk.

Patentert løsning

EPS Recycling har tatt patent på sin egen løsning, og løsningen deres kommer nå på det norske markedet gjennom samarbeidet med Norsirk. -Vi har tro på Norsirk og deres tanker rundt det å gjenvinne emballasje og EPS, og derfor har vi valgt å samarbeide med dem om det norske markedet nå, sier Lars Steffensen, som er daglig leder i EPS Recycling. Han har allerede flere maskiner i bruk rundt om i Danmark, og videreutvikler stadig konseptet. -Det vi er godt fornøyde med, er at vi tilbyr kommunene denne løsningen for å materialgjenvinne EPS, uten at de behøver å ansette flere til å gjøre jobben, smiler Steffensen. Han forklarer at det er forbruker eller brukeren selv som plasserer EPS i maskinen

Høy materialgjenvinning

-Dersom EPS'en ikke inneholder mye urenheter, så garanterer vi for en materialgjenvinning av EPS på 90%, smiler oppfinneren av maskinen og daglig leder, Lars Steffensen.

Studietur til Danmark

Eva T. Maritdatter gleder seg til å tilby denne løsningen, og inviterer alle som trenger en demo før de beslutter om de ønsker en slik løsning eller ikke, til studietur til Danmark den 4. – 5 februar 2020. -Vi kommer tilbake med mer informasjon om selve turen, men vi har plass til å ta med 30 personer til å se i praksis hvordan denne løsningen benyttes i Danmark i dag, og vi vil ha med oss EPS Recycling på turen, slik at alle spørsmål vil bli besvart underveis.

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby