Du er her: Hjem / / Miljøfyrtårnsertifisering på gang?
Miljøfyrtårnsertifisering på gang?

Miljøfyrtårnsertifisering på gang?

Elreturs tjenester er 100% compliant.

Elreturs tilbud om å ivareta produsentansvaret på emballasje gjennom Emballasjegjenvinning AS er nå presisert som en av to godkjente ordninger i sertifiseringskravene til Miljøfyrtårn.

Hele 5000 virksomheter i Norge er sertifiserte gjennom Stiftelsen Miljøfyrtårn, og mange av Elreturs kunder har også denne sertifiseringen. Det er derfor med glede vi kan annonsere at vårt produsentansvarsselskap for emballasje, Emballasjegjenvinning AS, er nevnt som den ene av to godkjente leverandører på produsentansvar for emballasje i Norge.

Dette er også en viktig milepæl for konkurransen i dette markedet – det er ikke lengre noen hinder som forhindrer konkurranse på like vilkår. Diskusjonen har gått på om leverandører i det hele tatt skal nevnes i en sertifiseringstekst, men inntil ny forskrift om produsentansvar på emballasje er på plass, velger Stiftelsen Miljøfyrtårn å nevne de aktørene som i dag kan tilby egne kunder å benytte emballasjemerket Grønt Punkt, noe Emballasjegjenvinning AS kan.

Kriteriet for å få på plass en sertifisering er i dag at Virksomheten skal ha medlemskap i ordning for emballasje og emballasjeavfall som er godkjent for bruk av fellesmerket Grønt Punkt®

For mer informasjon om sertifiseringen fra Miljøfyrtårn - se www.miljofyrtarn.no

Del dette innlegget
Guro Kjørsvik Husby Avatar

Guro Kjørsvik Husby