Du er her: Hjem / / Billig og enkel sletting av innhold på mobilen
Billig og enkel sletting av innhold på mobilen

Billig og enkel sletting av innhold på mobilen

AD lanserer en ny og spennende tjeneste. Med cellfie.no er det enkelt å bli mobilekspert. Tjenestene gjør det raskt, sikkert og rimelig å slette data og flytte viktig innhold på tvers av telefoner og operativsystem.

Elreturs datterselskap AD er kjent som en av Norges fremste eksperter på sikker sletting og miljøriktig håndtering av maskinvare. Dermed er det også naturlig at selskapet også overfører denne kunnskapen til mobiltelefoner, som er de enhetene som norske virksomheter og forbrukere gjerne har minst sikkerhetskontroll på.

Enkelt å foreta kompliserte operasjoner

Med Cellfie kan selv de uten teknisk kunnskap slette innhold på egne mobiltelefoner, og enkelt flytte data på tvers av mobiltelefoner og operativsystem. Prisen er kun 149 kroner for hver modul som benyttes. Med Cellfie kan både privatpersoner og bedrifter via nettleseren:

  • Få slettet innholdet på en sikker måte og få bevis for at alt er borte for godt. Med ny personvernlovgivning er Cellfie Slett-tjenesten særlig viktig for virksomheter. Nyeste versjon av gjeldende operativsystem installeres automatisk når sletteprosessen er fullført.
  • Cellfie Overfør-modulen er en rask og enkel måte å flytte viktig innhold som bilder og kontakter fra gammel til ny telefon, også på tvers av operativsystem (Android/iOS/Windows).
Senere i år vil det også komme flere nyttige tjenester deriblant muligheten til å få detaljerte tilstandsrapporter på mobiler.

- Vi tror at det er et behov for en brukervennlig tjeneste der alle kan gjennomføre avanserte operasjoner på sin mobiltelefon, sier Lene Zachariassen. Hun er sikkerhetssjef i AD (tidligere Alternativ Data) som står bak Cellfie.

Man kan enten betale med kort, Paypal, eller tegne firmaavtaler.

Godkjent av NSM

AD har tre tiårs erfaring innen sikker sletting og fabrikkoverhaling av maskinvare. Selskapet er en av få med leverandørklarering fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet.

- Brukte mobiltelefoner har elektroniske spor som ikke bør havne i hendene på uvedkommende, og i tillegg kan mobilene faktisk ha en verdi for andre. Nå kan man trygt gi barna den gamle jobbtelefonen, selge den til andre, eller trygt levere den til miljøriktig resirkulering, sier Zachariassen.

Hun påpeker at dette med sikker sletting er særlig viktig i en tid der ID-tyveri og sensitive data på avveie er økende problem.

- Usikkerheten omkring hvordan mobile enheter slettes gjør at folk enten dropper sikker sletting og gir bort telefonen allikevel, eller legger den i skuffen, hvor den ikke er til nytte for noen. Og med tiden både utgjør en trussel mot datasikkerheten og miljøet, sier Zachariassen

Les mer om de nye tjenestene herhttp://www.cellfie.no

Del dette innlegget
Simen Berg Avatar

Simen Berg