StafettBirken med Norsirk

Obs – det blir ikke Norsirk-opplegg i år

VI INVITERTE TIL FELLES ARRANGEMENT, MEN PÅ GRUNN AV FÅ PÅMELDINGER AVLYSER VI OPPLEGGET.

Bli med Norsirk på StafettBirken 2019

Få med deg tre kolleger og bli med oss på vinterens vakreste eventyr – StafettBirken. I sirkulærøkonomiens tegn tas alt energioverskuddet ut av alle fire i rundløypa på 7,5 kilometer. Etter revitalisering på Norsirk-banketten, kan alle møte våren som bedre og blidere versjoner av seg selv.

I vårt 20. år er vi i bedre form enn noen gang, og det er ti år siden Norsirk tok med kundene på StafettBirken første gang. Vi ser fram til en ny sirkulær stafett hvor det sosiale aspektet ærlig talt er viktigere enn resultatene.

Felles middag og overnatting

Vær rask med påmeldingen, for Norsirk har reservert et antall rom på Ilsetra for å lage en sosial ramme rundt arrangementet. Vi spanderer middagen fredag kveld, slik at alle får god tid å forklare hvorfor de ikke vant.

Startskuddet går på Birkebeineren Skistadion den 15. mars, klokka 11.30. Overnattingen skjer på Ilsetra i nærheten av Pellestova.

Praktisk info om StafettBirken her

Overnatting betales av deltagerne.

Meld på deg og laget nederst på siden!


Program:

14. mars – Ankomst Ilsetra for de som ønsker å våkne på fjellet (eller møt opp direkte på Birkenstafetten fredag).

15. mars – Renndagen på Birkebeineren skistadion.

10.00: Norsirk har en base for oppbevaring av klær og utstyr, samt for utdeling av trøst og mer eller mindre velfunderte smøretips.

11.30: Startskuddet går for herreklassen, de andre klassene starter fem minutter senere.

Afterski: Når vi har heiet hverandre i mål er det afterski.

18.00: Bankett på Ilsetra.

16. mars – Avreise Ilsetra


Påmeldingsskjema

Meld deg på her:

Aktuelt

Leserinnlegg

Den femte industrielle revolusjonen

Hvert år skapes elektrisk og elektronisk avfall til en verdi av 62 milliarder dollar. Norge har unike muligheter i det som blir en global vekstnæring, skriver vår adm.dir. Stig Ervik i Teknisk Ukeblad.

Søknaden er prioritert

Norsirk har hatt sin klage på avgjørelsen til Miljødirektoratet liggende hos Klima- og Miljødepartementet siden mai 2018. Signalene fra departementet er at søknaden er prioritert.
Norsirk

Gjenbruksbedriften som gjør en forskjell

Sirkular gjenbruk henter inn og setter i stand hvitevarer som skal kasseres. Forretningsideen er å gjennomføre enkle reparasjoner, rengjøre produkter så de er «som nye» og så selge produktet ut i bruktmarkedet.